+40-721.377.818 | office@profesionalgg.ro

PROFESIONAL G&G  asigura insotirea si securitatea transporturilor de valori, folosind autovehicule omologate si personal experimentat, misiunile fiind pregatite tehnic si tactic de profesionisti in baza planurilor de transport valori elaborate de consultantii nostri.

Echipajul mijlocului de transport valori va fi format din 2 agenti de securitate, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arma de foc si sisteme tehnice de legatura. Mijloacele de transport sunt in permanenta legatura radio cu Dispeceratul nostru operativ.

 Uniforma si dotarea echipei de transport valori:
- combinezon , avand aplicat pe spate denumirea societatii iar pe maneci sigla societatii;
- bocanci inalti;
- centura;
- arma de foc ;
- bastoane de interventie;
- spray cu gaze iritante;
- statii radio;
- telefon mobil.

In calculul de pret pentru serviciile de transport valori  sunt incluse:

  • auto omologat de RAR ,sofer agent de protectie, agent inarmat de insotire a transportului, planul (de baza si rezerva) a traseului de transport avizat de organele de  politie, verificarea zonei si a traseului, colaborarea cu organele de stat abilitate.

 

Pentru toate activitatile desfasurate si actiunile intreprinse, PROFESIONAL  G&G asigura BENEFICIARULUI protectia datelor furnizate, confidentialitatea acestora precum si discretia asupra tuturor demersurilor necesare pe intreaga perioada de colaborare cu acesta  cat si ulterior.

 

Testimoniale Clienti

Recomandam firma SC PROFESIONAL G&G ca fiind un colaborator profesionist si de incredere si apreciem serviciile sale de calitate care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
Clubul Sportiv Dinamo

Slideshow Galerie Foto